HOME O NAMA MISIJA I VIZIJA KONTAKT LINKOVI
 
O NAMA:

Mi smo Predstavništvo firme TÜVadria d.o.o., koja je osnovana 2006. godine u vlasništvu je poznate nemačke sertifikacione kuće TÜV Thüringen e.V.

TÜV Thüringen e.V. je kompanija koja ima viziju svoga razvoja u budućnosti. Stoga su sve njene težnje usmerene na unapređenje usluga za klijente kako bi zajednički i spremno odgovorili novim izazovima tržišta.

To jeste garant i našeg uspeha, jer naš cilj je da dodelom međunarodno priznatih sertifikata sertifikacione kuce TÜV Thüringen e.V. doprinesemo razvoju i ekspanziji srpske privrede.

 
Naš tim:
Naš tim sačinjavaju iskusni i obrazovani stručnjaci.

U oblasti industrijskog sistema imamo stručnjake sa 15-godišnjim iskustvom koji su ujedno i ovlašćeni inspektori za opremu pod pritiskom prema PED 97/23/EG u okvirima sertifikacione kuće TÜV Thüringen e.V.

Takođe imamo veoma široku mrežu domaćih i međunarodnih auditora i tehničkih eksperata u oblasti sistema menadžmenta. Naši saradnici sa međunarodnim znanjima i iskustvima, koji su u stalnom procesu usavršavanja, pružaju efikasne i fleksibilne usluge, sve u skladu sa potrebama i željama klijenata i tržišta.
Mit Sicherheit in guten Händen.